divendres, 5 de juny del 2020

SETMANA PEL CLIMA AL CEIP MISERICÒRDIA DE VINARÒS

SETMANA PEL CLIMA AL CEIP MISERICÒRDIA DE VINARÒS

ODS 13: ACCIÓ PEL CLIMA

Al CEIP Misericòrdia de Vinaròs, el curs 18/19 vam iniciar un projecte de sostenibilitat a l’escola conjuntament amb altres 2 escoles i vam començar a realitzar jornades, activitats i altres esdeveniments per tal d’aconseguir una escola més sostenible mitjançant la implicació dels alumnes i les famílies.

La setmana del 23 al 27 de setembre del 2019 a l’escola CEIP Misericòrdia de Vinaròs vam celebrar “la setmana pel clima” conjuntament amb moltes escoles de la resta d’Espanya.

Des de la comissió de sostenibilitat de l'escola vam coordinar les activitats a realitzar cada dia. Prèviament s'havien fet jornades de conscienciació i, la setmana anterior, els representants del comité de sostenibilitat (alumnat, mestres i mares) de l'escola, es van reunir i van explicar després als companys/es en què consistien les jornades i per què es feien. 


Programació de la setmana:

  • El dilluns 23, tots els alumnes van fer un minut de silenci al pati.

  • El dimarts 24, tots els alumnes van portar alguna peça de roba de color verd per visibilitzar la jornada.

  • El dimecres 25, es van projectar uns vídeos a totes les aules per tal de conscienciar del perill que comporta el canvi climàtic.

  • El dijous 26, a cada classe es van elaborar pancartes reivindicatives amb materials reciclats.



  • Per acabar, el divendres 27 amb tot el personal de l’escola al pati, els alumnes de 6é van llegir un manifest de Greta Thunberg i tot seguit es va realitzar una rua al voltant de l’escola amb els cartells elaborats el dia abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada