divendres, 5 de juny del 2020

CREEM L’HORT ESCOLAR - MARQUÉS DE BENICARLÓ

CREEM L’HORT ESCOLAR - MARQUÉS DE BENICARLÓ.

ODS: 4. EDUCACIÓ DE QUALITAT



A la reunió final del curs 2018-2019 el comité de sostenibilitat, format per 14 alumnes i 6 adults, va decidir portar a cap el projecte de l’hort escolar sostenible. A la primera reunió del curs 2019-2020 es van fer tres propostes d’on creiem que podia anar. A la votació del comité va eixir la terrassa de l’edifici nou.

Després vam cridar a Laia (professora de l'FP de Producció Agroecològica de Benicarló) que s’havia oferit a fer el disseny de l’hort durant el curs del Cefire. El disseny va arribar als pocs dies i ens van donar la notícia que amb palets reutilitzats ens farien 10 jardineres, 5 banquets i un bagul de materials

Nosaltres vam cridar a l’ajuntament perquè necessitàvem que ens instal·laren un punt de llum i un altre d’aigua per a poder muntar un sistema de reg. Mentrestant vam proposar a la comissió d’imatge de l’escola, que ens presentaren una proposta de mural per a pintar a la paret principal de l’hort. La proposta va ser un mural ple de fruites i verdures.

El comité s’anava reunint per organitzar la distribució de les plantes per jardineres i cursos. També per dissenyar el racó verd de l’escola. Quan Laia va dir que ho teníem tot a punt, vam anar a comprar pintura i pinzells i el projecte es va començar a fer realitat físicament, però després de pintar les parets, la Covid-19 ho ha paralitzat tot i ara esperem un nou curs per poder acabar el que vam començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada