1er pas. Plantar i cuidar els nostres aliments.
Els xiquets i xiquetes planten al nostre hort escolar diferents verdures i hortalisses. Per a aquest pas, és necessari dir que el nostre centre està dins del “Projecte EcoEscoles”. Gràcies a aquest projecte, hem rebut un magnífic assessorament de quin tipus de verdures plantar, quan s’han de regar, quan s’han de collir, etc.
2n pas. Collir els nostres aliments.
Una vegada els alumnes han plantat i cuidat les verdures i hortalisses, arriba al moment de collir- les. En aquest moment, s’han de tindre en compte aspectes com les ferramentes necessàries per fer la collita, com s’ha de fer per tal de no fer malbé els aliments, etc. Cal dir que aquest pas ja no s’ha pogut realitzar ja que ja estavem confinats.
3er pas. Recepta de cuina.
Amb els aliments cultivats al nostre hort, els alumnes, en xicotets grups, havien de triar una recepta que vullgueren fer. Una vegada triada la recepta, els alumnes prepararien un plat amb les verdures Iihortalisses que ells mateixos han cultivat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada