dijous, 23 d’abril del 2020

En el Cardenal Cisneros som Eco-lògics


SOM ECO-LÒGICS – CEIP CARDENAL CISNEROS
ODS 11. CIUDADES Y COMUNIDADES SOSTENIBLES



En el CEIP Cardenal Cisneros feiem moltes activitats individuals relacionades en el món de la sostenibilitat.  Per què no aglutinar-ho tot en un projecte medi ambiental i crear un centre ben sostenible? Així va sorgir la idea del “Som eco-lògics”.
Durant aquest curs escolar hem redactat el projecte de sostenibilitat de l’escola i hem dut a terme diferents activitats per posar-lo en marxa. Aquestes són les més representatives:    

1.  Hem redissenyat i “posa’t en forma” el nostre ecoparc: l’ecocisneros. L’alumnat de 5é i 6é han sigut els artistes que han el·laborat i realitzat el disseny de l’ecoparc. Ha quedat genial i tots l’utilitzem correctament!

 

      2. Hem creat el Consell Ambiental format per un alumne representant per cada classe des d’infantil 5 anys fins a 6é de primària. Són els ecodelegats i són els responsables de la seua classe de la sostenibilitat i reciclatge, també recullen les idees dels companys per tal de millorar el centre en aquest aspecte. 





     3. Aquest Carnestoltes ens hem disfressat però les disfresses havien de tindre una premissa súper important: la nostra disfressa no podia contenir res de plàstic, i si el contenia, a través de material reutilitzat.

4. Hem creat un espai permanent al centre “El tauler verd, al hall de l’entrada per a que el puga vore tot l’alumnat i també les families del centre. En aquest tauler verd anirem incorporant informació relativa a la sostenibilitat i medi ambient. També posarem una bústia de suggerències per tal que tot el món puga donar idees i recomanacions obertament. En aquest tauler verd les classes també col·laboren ja que pengen material sobre allò que han treballat a la classe i que està relacionat amb el tema. 

      




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada