dilluns, 9 de març del 2020

JORNADA MEDIAMBIENTAL CEIP LLUÍS REVEST




JORNADA MEDIAMBIENTAL CEIP LLUÍS REVEST


ODS: 3. SALUT I BEBESTAR , 11. CIUTATS I COMUNITATS SOSTENIBLES,          
 12. PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLE, 13. ACCIÓ PEL CLIMA I 
14. VIDA SUBMARINA.



El passat diumenge 20  des de les deu hores fins les catorze hores va tindre lloc la primera Jornada Mediambiental a l’escola Lluís Revest. Va estar organitzada per l’AMPA i va comptar amb la participació de famílies, alumnat, experts i mestres. Se van oferir diferents tipus d’activitats.

Millora dels patis d’ Infantil i de primària: Aquesta millora va consistir en la reparació d’elements del pati com tanques, bancs, prestatgeries... i també en la plantació de plantes per a així  aconseguir patis més naturalitzats. D’altra banda també es van muntar prestatgeries per a ser utilitzades en les activitats de l’hort escolar i es va col·locar una cuina de fusta al pati d’Infantil.


Realització de tallers: es van aprofitar diferents espais per a la seua realització depenent de les necessitats de cada taller. Mestres, pares, mares i un expert van oferir als xiquets i xiquetes la possibilitat de realitzar tallers molt diversos i interessants on es podien fer activitats relacionades amb el consum, el canvi climàtic, energies renovables, residus, llavors... Els xiquets i xiquetes anàvem passant per les diferents propostes. En cada una de elles hi havia una cartell amb el nom del taller i si calia una breu explicació o resum de l’activitat a realitzar. Els xiquets i xiquetes van gaudir molt al llarg del matí realitzant les diferents propostes.

Esmorzar saludable: la jornada va estar complementada amb un esmorzar saludable al que no li faltava de res. Varies taules estaven plenes d’aliments saludables i de proximitat i totes les persones que participaven en les jornades anàvem esmorzant al llarg del matí.
L’experiència va ser fantàstica i molt recomanable. Segur que el proper any celebrem la Segona Jornada Mediambiental a l’escola Lluís Revest.


      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada