divendres, 15 de novembre del 2019

COMUNITAT DE CENTRES PER LA SOSTENIBILITAT

A l'octubre vam començar a reunir-nos la "Comunitat de Centres per la Sostenibilitat de Castelló". Som un conjunt de centres educatius preocupats per la situació en la que ens trobem i creiem que és mitjançant l'educació com podem millorar les coses.

La finalitat és que l'educació per la sostenibilitat i la convivència siguen els punts que ens marquen el camí a seguir. Volem que els més menuts i menudes creixquen en un món on el respecte estiga per damunt de tot i on el contacte amb la Natura siga el que ens ensenye a estimar-la.
Creiem que no podem educar sense tindre en compte el lloc on vivim i per això és necessari i important apropar la Natura a l'alumnat.


Tenim un gran repte, el gran repte docent: conseguir un canvi en la conciència de l'alumnat i conseguir que l'escola siga motor de canvi i eix vertebrador entre famílies, escola i societat.

Comencem junts amb molta il.lusió i molt de treball per davant.. una etapa on el compartir, l'ajuda, el suport... són essencials per a confiar i seguir en el camí que creiem... El camí cap a un centre sostenible.












1 comentari: